Mijn werk-app

PostNL logo 300-150

Opdracht NOON creation

Maak 22.000 postbezorgers enthousiast voor de Mijn werk-app en informeer ze over de mogelijkheden en de toekomstige veranderingen in hun werk.

Mijn werk-app

Mijn werk-app is begin 2015 gelanceerd. Met de app kunnen de 22.000 PostNL postbezorgers onderweg allerlei zaken rond hun werk regelen.

22.000 postbezorgers

De 22.000 PostNL postbezorgers konden alleen via hun computer of tablet naar ‘Mijn werk’ op de site van PostNL om daar meldingen te doen over hun werk. Met de Mijn werk-app is het nu mogelijk om deze meldingen ook onderweg via de smartphone in te voeren en de status ervan in te zien. En dat is natuurlijk superhandig. Met de app hebben postbezorgers altijd alle relevante werkinformatie up-to-date bij de hand.

Ondersteuning landelijke implementatie

Mijn werk-app is gefaseerd ingevoerd. Na een eerste groep van 600 man, zijn steeds meer postbezorgers de app gaan gebruiken. Voor ze ermee aan de slag gingen, stuurden we iedereen een flyer met een persoonlijk bericht over de mogelijkheden en het gebruik van de app. En door de persoonlijke verhalen van de gebruikers met iedereen te delen werd de app al snel door geaccepteerd. Het resultaat: alle postbezorgers maken inmiddels naar volle tevredenheid gebruik van de app. Met de Mijn werk-app is iedereen nu klaar voor de toekomst!

PostNL en NOON creation

NOON creation is sinds 2015 trotse communicatiepartner van PostNL voor innovatieprojecten. Samen geloven we in innovatie en het altijd blijven streven naar het hoogst haalbare.

Marco Stolk, PostNL manager landelijke implementatie:

Met NOON creation hebben we niet alleen de Mijn werk-app onder de aandacht gebracht landelijk, maar we hebben we ook persoonlijke verhalen gecreëerd met PostNL medewerkers. Het samenwerken en het delen van elkaars ervaring heeft geleidt tot een goede implementatie en acceptatie van de Mijn werk-app. Maar dit is mogelijk gebleken doordat NOON creation zich onder alle omstandigheden creatief en flexibel opstelde. Dit maakt NOON creation tot een zeer fijne en betrouwbare partner om mee samen te werken.’ 

Meer weten? Neem contact op met NOON creation: 06 53 81 71 30 of mail naar info@nooncreation.com

Contactgegevens

Zelf e-learning maken of samen met NOON ontwikkelen? NOON adviseert je graag.

NOON creation

Albert van Dalsumlaan 603
3584HM Utrecht
+31 6 53 81 71 30
info@nooncreation.com

KvK: 80 96 52 37
BTW: NL 0035.130.64.B35
BANK: NL02 INGB 0009 6826 21

@NOONcreation
  • @nooncreation

  • Volg NOON creation
    © 2023 NOON creation | Algemene Voorwaarden | Disclaimer