De mensen van NOON


Het creëren van beleving door middel van beeld en geluid en het ontwikkelen van talent is de kracht van NOON. NOON gelooft in co-creatie en werkt met specialisten. Met bevlogen trainers, opleiders, onderwijskundigen, schrijvers, storytellers en designers werken we aan leeromgevingen, audiovisuele e-learning, talentontwikkelprogramma’s en modules. We bundelen onze kennis, tekst, beeld en geluid om doelgroepen in het hart te raken.

Jeroen Jager - NOON creation

Ik krijg altijd energie van ondernemende mensen met innovatieve ideeën. Inspirerende mensen die hun kansen zien en waarmaken. Visionairs die anderen aansteken met hun energie. Dat kan niet iedereen.

Aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) is de basis gelegd voor wie ik nu ben. Docent in het domein Creative Business, ontwikkelaar van e-learning, programmamaker voor televisie en verhalenverteller. Met NOON creation volg ik mijn hart om leren voor iedereen een feest te laten zijn. Daarbij haal ik extra motivatie uit mijn eigen leeruitdaging die ik heb, vanwege dyslexie.

Momenteel ervaren steeds meer mensen de krachten van leren met beeld en geluid. Immersive learning met virtual reality. Tijdens het onderzoek voor mijn master Media Innovation aan de Breda University of applied science focus ik mij tijdens mijn thesis op ‘virtual reality and higher education’.

Door mijn werk als docent in het domein Creative Business wordt de Design Thinking methode gebruikt om studenten te begeleiden in hun creatieve proces. Visualisaties, iteraties en aanpassen leidt tot creatieve ideeën, innovatieve concepten en tastbare prototypen en vervolgens uit te voeren diensten  en producten. Het is een visuele en tastbare manier van leren, ontwikkelen en samenwerken. De passie van de studenten geeft ik onophoudelijke energie.

Dit feest vier ik graag met iedereen. Ik heb leven lang leren omarmt  en weet wat persoonlijke ontwikkeling  kan betekenen en zet mijn ervaring graag in om andere verder te brengen. Daarom startte ik in 2009 met  het ontwikkelen van e-learning en leidde mijn jarenlange ervaring als tv-programmamaker tot mijn purpose: Kijken, luisteren, leren  doen; beter en makkelijker leren door beeld en geluid. Door mijn master onderzoek ik daar mijn purpose voort gezet kan worden in virtual reality

E-mail: jeroen@nooncreation.com
Telefoon: 06 53 81 71 30

 • Jeroen Jager (NOON Creation) heeft op professionele wijze een videoverhaal (lipdub) voor Rabobank Rijn en Veenstromen geproduceerd.

  Niet alleen het succesvolle eindresultaat maar ook zijn betrokkenheid bij ons te behalen doel, hebben gezorgd voor een erg prettige samenwerking.

  Kim Regelink

  Manager HR en Marketing & Communicatie bij Rabobank Rijn en Veenstromen

 • Ik ken Jeroen als een bevlogen professional met een brede vakkennis op het vlak van televisie en e-learning. Jeroen is een kritische sparringpartner en een perfectionist in de positieve betekenis.

  Het gaat hem niet om ‘een filmpje te maken’, maar kijkt altijd naar de boodschap die overgebracht moet worden. Daar volgt het medium en de invulling uit.

  John Gabriëlse

  Manager Internal Communications a.i. bij Ziggo

Contactgegevens

Zelf e-learning maken of samen met NOON ontwikkelen? NOON adviseert je graag.

NOON creation

Albert van Dalsumlaan 603
3584HM Utrecht
+31 6 53 81 71 30
info@nooncreation.com

KvK: 80 96 52 37
BTW: NL 0035.130.64.B35
BANK: NL02 INGB 0009 6826 21

@NOONcreation
 • @nooncreation

 • Volg NOON creation
  © 2023 NOON creation | Algemene Voorwaarden | Disclaimer