De mensen van NOON


Het creëren van beleving door middel van beeld en het ontwikkelen van talent is de kracht van NOON. NOON gelooft in co-creatie en werkt met specialisten. Met bevlogen trainers, opleiders, onderwijskundigen, schrijvers, storytellers en designers werken we aan leeromgevingen, audiovisuele e-learning, talentontwikkelprogramma’s en modules. We bundelen onze kennis, tekst, beeld en geluid om doelgroepen in het hart te raken.

Jeroen Jager - NOON creation

Ik krijg altijd energie van ondernemende mensen. Inspirerende mensen die hun kansen zien en waarmaken. Visionairs die anderen aansteken met hun energie. Dat kan niet iedereen.

Aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) is de basis gelegd voor wie ik nu ben. Programmamaker voor televisie, verhalenverteller. Met NOON creation volg ik mijn hart om leren voor iedereen een feest te laten zijn. Daarbij haal ik extra motivatie uit mijn eigen leeruitdaging die ik heb, vanwege dyslexie.

Momenteel ervaren steeds meer mensen de krachten van leren met beeld en geluid. Dit feest vier ik graag met iedereen. Daarom startte ik in 2009 met e-learning en combineer ik het met mijn jarenlange ervaring als tv-programmamaker. Kijken, luisteren, leren door middel van audiovisuele e-learning.

E-mail: jeroen@noocreation.com
Telefoon: 085 30 35 738

 • Jeroen Jager (NOON Creation) heeft op professionele wijze een videoverhaal (lipdub) voor Rabobank Rijn en Veenstromen geproduceerd.

  Niet alleen het succesvolle eindresultaat maar ook zijn betrokkenheid bij ons te behalen doel, hebben gezorgd voor een erg prettige samenwerking.

  Kim Regelink

  Manager HR en Marketing & Communicatie bij Rabobank Rijn en Veenstromen

 • Ik ken Jeroen als een bevlogen professional met een brede vakkennis op het vlak van televisie en e-learning. Jeroen is een kritische sparringpartner en een perfectionist in de positieve betekenis.

  Het gaat hem niet om ‘een filmpje te maken’, maar kijkt altijd naar de boodschap die overgebracht moet worden. Daar volgt het medium en de invulling uit.

  John Gabriëlse

  Manager Internal Communications a.i. bij Ziggo

Team

De mensen van NOON creation

Deborah

E-learningontwikkelaar & contentmaker

Mary

Opleidingskundige i.o.

Jeroen

E-learning (video) specialist

Noud

Ontwikkelaar

Contactgegevens

Zelf e-learning maken of samen met NOON ontwikkelen? NOON adviseert je graag.

NOON creation

Postbus 13151
3507 LD Utrecht
+31 85 30 35 738
info@nooncreation.com

KvK: 34 33 15 61
BTW: NL 820.564.722.B01
BANK: NL11 RABO 0113 8106 36

@NOONcreation
 • @nooncreation

 • Volg NOON creation
  © 2019 NOON creation | Algemene Voorwaarden | Disclaimer